Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників яскравою новинкою - кліпом на пісню "Взрослая девочка", яким інтригувала довгий час.

Так, у відеоролику артистка змінила безліч образів зі своїх попередніх кліпів, а також "клонувала" себе на японському заводі. Не обійшлося в ролику і без пікантних моментів - зірка нібито засунула метрову ковбасу собі до рота, що вже робила в кліпі на пісню "Ночная жрица".

Через всього кілька тижнів виконавиця поспішила поділитися ще однією радістю - "Взрослая девочка" за короткий час набрав 3 мільйони переглядів на платформі YouTube. Ольга зворушливо подякувала шанувальникам і запропонувала поділитися улюбленими фрагметами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Клони, метрова ковбаса - що ще цікавого ти знайдеш в кліпі "Взрослая девочка"? 😏

Тим часом у нас 3 мільйони переглядів на YouTube! 🔥 СПАСИБІ, ЛЮБІ!

✅ Хто ще не встиг подивитися-посилання в описі профілю!

Діліться улюбленими фрагментами в сторіз і відзначайте мене!"