Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний знімок в бікіні персикового кольору, відправившись на відпочинок в Чорногорію. Так, артистка стояла під спекотним сонечком на тлі готелю, презентувавши фанатам "власний" пляж.

Зірка за допомогою фоторедактора жартівливо замінила реальну назву місця "Nikki Beach", показане раніше в сторіс, на "Nikkitiuk Beach". При цьому Леся продемонструвала нескінченні ноги і струнку фігуру.

"Прикупила готель..

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

поки на розслабоні, на чілі коротше, зараз пивка принесуть!

Літо…😎"

instagram.com/lesia_nikituk/

Фолловери не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію. Деякі шанувальники навіть повірили в правдивість Лесиного жарту: "👏власник бізнесу 2.0", " Лесь, друге слово не правильно написали 😘", " вхід платний ?", "А чо вони обзиваюцця? Самі вони біч😂", "Ну сексі, ноги вже як у Полякової", " Таки виправила назву готелю, молодець а то написали з помилкою😂", " 👏маладєц😂 😂 😂", " це просто збіг? 😮 😮 ", "А ноги які! ноги!!!😍😍😍😍".