Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, позуючи на білому фотофоні і примірявши вбрання шоколадного кольору, що складається з міні-топа і облягаючої спідниці. Так, артистка доповнила образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а також золотими аксесуарами у вигляді масивних сережок-кілець, зібравши довге світле волосся назад.

Зірка тримала в руках парфум власного бренду, нагадуючи шанувальникам, що флаконів залишилося не так багато. При цьому Тіна покрасувалася тонкою талією і пишними грудьми.

Варто відзначити, що у виконавиці також є "фірмова" яскраво-червона губна помада, аромати для будинку у вигляді свічок і дифузорів, колаборації з брендом постільної білизни, дизайнерським брендом хусточок і українським брендом взуття.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Оце так новина!

Останні флакони цього ваблячого аромату дістануться тільки істинним кокеткам.

Поспішай за трофеєм і залишай свій солодкий шлейф в його пам'яті.

Cherchez la femme!"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату