Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренерка з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс відверте селфі, зроблене в дзеркалі ванної кімнати, грайливо бажаючи шанувальникам добраніч і заодно рекламуючи ще один свій аккаунт в соціальній мережі з більш еротичним контентом.

Так, красуня приміряла лише комплект спідньої білизни ніжно-рожевого кольору, що складається з трусів і міні-топа, зібравши довге світле волосся наверх в недбалий пучок.

Дівчина повернулася до шанувальників спиною, а тому без сорому похвалилася пишними сідницями і грудьми, а також бронзовою засмагою.

instagram.com/lacikaysomers/

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.