Відома українська співачка, актриса, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 365 тисяч чоловік.

На деяких знімках виконавиця впевнено демонструє вишукану фігуру, посмішку на обличчі і пишні форми.

Надя Мейхер, фото: Instagram
Надя Мейхер, фото: Instagram

І якщо зовсім недавно Надія показувала себе на сцені Опери під назвою "Кармен", де несподівано постала з великим синцем під оком, і з укулеле в одній руці. То зараз вона стала гарбузової господинею, поділившись перевернутим знімком з ймовірної фотосесії.

Надя Мейхер, скріншот: Instagram Stories
Надя Мейхер, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

А після цього Мейхер продемонструвала гарний одяг, який можна придбати в її власному магазині жіночого одягу. З посмішкою на обличчі, і з впевненою ходою, виконавиця показала витонченість і позитивні сторони легкого літнього плаття.

Надія навіть підготувала для українців значну знижку в розмірі 40% через розпродаж.

Надя Мейхер, скріншот: Instagram Stories
Надя Мейхер, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Надія Мейхер покаже свою "родзинку": "Ніхто не знає". Співачка заявила, що коли-небудь обов'язково напише книгу про свій творчий напрямок і пройдений шлях, який пролягав через сумніви, невпевненість і таланти.

Як повідомляв "Знай.ua", Надія Мейхер перервала мовчання після новин про домагання продюсера "ВІА Гри"

Знай.ua писав, Надія Мейхер ввела в ступор публіку, заговоривши на "мові предків": "Чому б ні?"