Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми" Аферисти в мережах " на Новому каналі.

Олена-Крiстiна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч чоловік. І зараз Лебідь вирішила поговорити на дуже важливу тему, про дуже серйозне побиття дівчини.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

Це стосується Вікторії, яка тепер не може бігати, хоча раніше робила це, і танцювала, і каталася на санках, поки її не замкнув у квартирі колишній хлопець, і не побив до напівсмерті, не прийнявши те, що відносини закінчилися.

"I пішов, кинувши вмирати. 18-річну дівчинку ... в калюжі крові ... Я не буду описувати кількість травм хребта😥 і всього тіла😢 я бачила виписку лікаря 😢 але на Вікторії тоді медицина поставила хрест: вона не могла навіть говорити - через перебитого горла. Про "ходити" взагалі мови не було🥺 так, тепер вона в колясці.. Вже кілька років! З-за одного страшного дня! Але знаєте що?? Вона не здалася!.. Вона навчилася не тільки заново говорити, а й навіть співати!🎤", - розповіла Олена-Крiстiна.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

А тепер телеведуча поділилася, що зараз постраждала дівчина своїми руками робить домовят і продає їх, щоб зібрати на лікування. І Лебідь запропонувала не тільки купити красиві іграшки, але і допомогти простим пожертвуванням на карту.

Нагадаємо, Олена-Крiстiна Лебідь і Павло Розенко знайшли Італію в Києві: закоханим море по коліна

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенка Олена-Крiстiна Лебідь влаштувала українцям тест на дальтонізм, показавши себе: "Де тут зелений?"

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крiстiна Лебідь засвітили трусики на камеру: "Вібрувати"