Відома українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надія розмістила в Insta Stories інтригуючий знімок, зроблений у вбиральні. У кадрі успішна співачка перебуває з молодими хлопцями і за сумісництвом її колегами - з гітаристом Женею Пугачовим і музикантом Мішею Бірченко.

Надя позує у відвертому образі, в білизні і колготках, які не залишають місця уяві. Міша зухвало стоїть біля артистки, висунувши язик на камеру, а ось Женя сором'язливо стоїть осторонь в окулярах.

"Мої хлопчики", - підписала фото співачка.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Варто нагадати, що Надя Дорофєєва перебуває у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом з 2015 року. Подружня пара щаслива і насолоджується спільним життям.

Раніше ми писали про те, що розведений Позитив зізнався, що не дочекався свою дитину: "Треба було чекати до останнього".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в прозорій сукні закотила гарячу вечірку без Володимира Дантеса. Танцюристи зірки з'явилися перед камерами з яскравими різнокольоровими перуками на головах, вбравшись в стилі 18 століття.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва "закохала" в себе українських військових: уважніше, Дантес

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва в міні-ТОПі покрасувалася глибоким декольте: "Шо з настроєм?". Співачка виставила яскравий знімок, позуючи в білосніжному ТОПі