Відома українська співачка, яка прославилася заїдаючим в голові пісням, а також стрункій фігурі з пишними формами, СолоХа, поділилася кадром з нової відвертої фотосесії.

Новий знімок розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Там постійно з'являється новий контент, будь це фотографії, або ж просто stories.

Співачка СолоХа, фото: з особистого архіву зірки
Співачка СолоХа, фото: з особистого архіву зірки

За весь час активності в мережі їй вдалося зібрати понад 270 тисяч користувачів.
Завдяки активному способу життя, який вона веде, дівчина володіє чудовою фігурою, а в період карантинні обмежень вона почала ще й практикувати моржування, що допомагає тримати завжди себе в тонусі і зміцнювати імунітет.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цього разу у неї була досить відверта зйомка, яка точно порадує чоловічу аудиторію співачки. Дівчина сидить зверху на великому мотоциклі, і загадково дивиться на небо.

Солоха, фото з instagram
Солоха, фото з instagram

При цьому, на окрему увагу заслуговує наряд. Це чорне маленьке плаття, яке схоже на шкіряне. Воно ідеально підійшло Солосі по фігурі, і виділило її осину талію. При цьому, груди видатного розміру також особливо виділяється.

Судячи з усього, це була фотосесія на обкладинку журналу для дорослих, так як в повідомленні до публікації сказано: @ua.playboy & @bmwmotorrad_ua ❤️❤️❤️ style: @shapelie @natalie_marinie".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка Солоха вразила розтяжкою, стоячи на роликових ковзанах.

Також Знай.ua писав, що співачка СолоХа знайшла заміну турецьким курортам для українців.

Також Знай.uа писав, що український курорт у розпал сезону атакували дрібні монстри з гострими зубами.