Стало відомо про інцидент, який стався в місті Кривий Ріг. Підлітки осквернили братську могилу воїнів Другої світової війни, і тепер їм загрожує покарання.

Про інцидент на своїй сторінці у Facebook передавати голова Довгинцівської райради Ігор Ратінов. Він вкрай обурений такою поведінкою молоді, і не став підбирати слів.

Справа в тому, що в Кривому Розі, що в Дніпропетровській області, група підлітків осквернила братську могилу воїнів Другої світової війни і підпільників у парку залізничників. Вони вирішили змалювати пам'ятник, а також кинути гральні карти у вічний вогонь.

"Ви взагалі в своєму розумі, це звернення до" недоумків", які це зробили. Це не просто пам'ятник, це братська могила, куди ж ми котимося...це дно", - пише голова райради Ігор Ратінов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пост про вандалів, фото: скріншот
Пост про вандалів, фото: скріншот

У мережі також з'явилися фотографії пам'ятника, який пошкодили місцеві вандали. Співробітники правоохоронних органів також відреагували на даний інцидент.

Вони встановили особи, які були причетні до цього свавілля, знайшли підлітків, і провели з ними роз'яснювальну бесіду, про результати якої пізніше повідали на сторінці Довгинцівського району в соціальній мережі Facebook.

Пост про вандалів, фото: скріншот
Пост про вандалів, фото: скріншот

Знайшли підлітків по камерах, які встановлені неподалік від місця злочину. Про мотиви вандалів не повідомляється.

Нагадаємо, на Львівщині виявили гараж з котами у клітках.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Харкові на всіх стовпах розвісили оголошення з інформацією про шкуродера.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Хмельницькому молодь познущалася над твариною та виклала відео у Мережу.