Еліна Світоліна показала фотографію з Олімпіади. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Вже в п'ятницю, 23 липня стартувало одне з найбільш довгоочікуваних заходів цього року - Олімпійські ігри-2020, в японському Токіо. П'ять років спортивні фанати чекали цієї події. Закінчиться даний захід 8 серпня.

До складу збірної України увійшло 157 спортсменів, і наша країна буде представлена відразу в 29 видах спорту.

У тенісі Україну представляє Еліна Світоліна-колишня третя ракетка світу в одиночному розряді, а також переможниця ряду змагань.

24 липня на своїй офіційній сторінці вона опублікувала фотографію з Олімпійського села. Дівчина стоїть на тлі корту і посміхається в камеру.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Користувачі соціальної мережі Instagram активно почали бажати Світоліної удачі, а деякі відзначили, що дівчина святкує свій медовий місяць на Олімпіаді. Адже зовсім недавно вона вийшла заміж за французького тенісиста Гаелем Монфісом.

Олімпійський медовий місяць?"; "Вау ! Це було швидко, місіс М. удачі"; " тримаємо кулачки🙌"; " тільки золото, - пишуть вони.

Нагадавши, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.uа Двоє прикарпатців вирушать до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України

Також Знай.uа писав, що Дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць