Український боксер легкої ваги Денис Берінчик не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько ста тисяч чоловік.

Чоловік провів 15 професійних поєдинків і все виграв — 8 завершив нокаутом. А зараз він здобув нову перемогу над колишнім ірландським бійцем UFC російського походження Артемом лобовим, в Києві, в Палаці спорту.

Денис Берінчик, фото з іnstagram
Денис Берінчик, фото з іnstagram

Обидва спортсмени на рингу спочатку почали проявляти активність. Денис Берінчик намагався захопити ініціативу, так як противник захищався і відповідав кількома ударами. Другий раунд виявився без яскравого старту. Бійці виглядали втомленими, бо проводили часті, але безцільні удари. Але український боксер в якійсь зумів похитнути Лобова, який опинився в технічному нокдауні.

Денис Берінчик, instagram.com/berinchyk
Денис Берінчик, instagram.com/berinchyk

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І згодом, у четвертому раунді, Денис розбиває ніс супернику, який не зміг продовжити поєдинок.

"Спасибі🙏 всій команді і дякую за привітання👏 мені дуже сподобалося🥰 а вам??", - пише Берінчик в публікації Instagram.

З перемогою привітав українця й інший наш боєць - Іван Редкач. Денис відобразив на знімку закривавлені боксерські бинти і шорти.

Нагадаємо, нокаутував росіянина: Денис Берінчик здобув перемогу над Артемом лобовим у кулачному бою

Як повідомляв "Знай.ua", Денис Берінчик готується до непростого бою з Артемом лобовим: анонс поєдинку

Знай.ua писав, Денис Берінчик показав свої розбиті руки після тренування: "Спасибі мама, що я не піаніст"