Відомий та популярний телеведучий та актор Юрій Горбунов у той же час, дуже дбайливий батько та чоловік. Тому, щойно розпочався сезон "смугастих" ягід, він поспішає поласувати ними сам і пригостити свою родину.

Сьогодні, на своїй сторінці в Instagram, Юрій Горбунов розмістив нову світлину - він, одягнений у білосніжний костюм із сорочки та шортів, тримає в руках величезного кавуна.

Хто буде?Налітай!!Любите кавуни??
- написав під фото Юрій Горбунов.

Проте його підписники та фанати були не усі одностайні - до речі за його сторінкою слідкує понад мільйон осіб.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зважаючи на те, що у родині Горбунова є малолітні діти, а його дружина Катерина Осадча знаходиться на останніх місяцях вагітності, куштувати цю ягоду їм поки що не радять.

У коментарях під фото деякі пишуть, що також дуже люблять кавуни, проте намагаються утриматися від їх споживання. поки не мине перший ажіотаж.

Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)

Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)

Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)

Проте вчені відкидають цю думку. кажуть, що нітрати не становлять загрози здоров’ю. Кількість нітратів в кавунах варіюєтьс, але вона допустима ВООЗ норма нітратів для людини вагою 60 кг дорівнює 300 мг. Така кількість міститься більш ніж в одному літрі м’якоті кавуна, якого щедро поливали амонійною селітрою. Ця норма розрахована передусім для немовлят — 50 мг/кг ваги, а немовлята значно вразливіші до дії нітратів за дорослих і старших дітей.

Нагадаємо, Киянка купила м'яса на вечерю, а відкривши пакет ледь не задихнулася: такий стейк засмердить всю кухню

Також, Знай.uа писа З 2,99 до 17,95 гривень: як змінилися ціни на кавуни за кілька років

Як раніше повідомляв Знай.uа Українка розрізала кавун з Сільпо й отетеріла: "Як думаєте, чим вони напхані?"