Популярна українська виконавиця Світлана Лобода, дуже часто показує у своїх соцмережах своїх діток.

Звісно фанати у захваті від цього – вони люблять першими дізнаватись усі соковиті подробиці. До слова за життям зірки у соцмережах слідкують близько 9 мільйонів підписників.

Сьогодні, на сторінці дружина ведучого та шоумена Анатолія Анатоліча, Юли, з’явилось фото на якому Світлана Лобода ніжно пригортає до грудей новонародженого малюка.

Фанати Світлани Лободи були шоковані цією світлиною – невже зірка, потай від усіх народила ще одного малюка?

Проте Юла розвіяла ясі сумніви підписом під фото:

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

«Наш Нил в надёжных руках» - написала вона.

Як виявляється, Світлана Лобода – хрещена мати одного із дітей відомої родини. У них дуже близькі стосунки. Тому, щойно Юла та новонароджений Ніл повернулись із пологового – Світлана відвідала друзів.

До речі, у коментарях, яких було чимало, помітили і відмого виконавця Віктора Павліка. Він написав, що малюк дуже схожий на тата і маму.

Коментарі, скріншот: www.instagram.com/yulattt
Коментарі, скріншот: www.instagram.com/yulattt

Нагадаємо, Юла і Анатолій Анатоліч стали батьками зовсім нещодавно. До слова це вже третя дитина пари. Тепер вони вважаються багатодітною родиною.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розповів, як його доньки прийняли свого молодшого братика: "Ми дуже переживали"

Також, Знай.uа писав Анатолій Анатоліч чекає новин про зламані ліжка на Олімпіаді: "Наших людей ніщо не зупинить"

Як раніше повідомляв Знай.uа Анатолій Анатоліч зняв перші 10 хвилин життя сина, кума Світлана Лобода не стрималася: "Рідні душі"