Стало відомо про нову схему обману власників автомобілів. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Про спосіб неправомірного отримання грошей інформували в групі Х*вий Дніпро. Зловмисники крадуть квитанції про штрафи і після цього вимагають їх викупити.

Зокрема, вони залишають записку: "Ваша квитанція у нас. Повернемо за 50 грн " і вказують контакти в соціальній мережі Телеграм, де з ними можна зв'язатися.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Новина про подію здивувала багатьох українців, і вони відреагували на неї різноманітними коментарями.

то паркувальники роблять доп касу, викупи квитанцію"; " повертати в руки будуть?) "; "А може підвищили проїзд в космос"; " а че номер закрили?) щас би ломонулись їм бабло кидати)))"; "готові обдурити, вкрасти, зрадити, аби не працювати... Аж гордість за націю розпирає!"; "Думаю на цей номер можна кидати "бомбер""; " ідіоти. Штраф вважається не після квитанції-попередження, всунуте під скло авто, а після винесення та вручення постанови, яка надсилається поштою. Разводняк
, - повідомляють вони.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал "Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.