Дарина Білодід розповіла про те, хто допоміг їй на шляху досягнення олімпійської медалі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Вже в п'ятницю, 23 липня стартувало одне з найбільш довгоочікуваних заходів цього року - Олімпійські ігри-2020 в японському Токіо. П'ять років спортивні фанати чекали цієї події. Закінчиться даний захід 8 серпня.

Вже 24 липня дзюдоїстка Дар'я Білодід виграла першу медаль для нашої країни. Вона посіла третє місце в категорії до 48 кілограм.

Перемогла вона представницю з Ізраїлю Ширу Рішон. У відбіркових поєдинках у Дар'ї не було особливих проблем проти Міліки Ніколіч з Сербії і потужної Катаріни кошти з Португалії. Однак українка поступилася в півфіналі он мешканці Японії Фуні Тонако.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На наступний день на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Дарина Білодід опублікувала пост з подяками, в якому розповіла про всіх, хто допоміг їй досягти таких успіхів.

у цьому пості я хочу подякувати всім людям, які причетні до моєї олімпійської медалі.Головна заслуга, безумовно заслуга моїх батьків-тренерів.Їм було ще важче ніж мені
, - розповіла вона.

Також вона подякувала всім своїм спаринг-партнерам, масажиста, а також подякувала Сергію Бубку. Виявляється, легендарний легкоатлет приїжджав в Олімпійське село.

спасибі Сергію Назаровичу Бубці за те, що приїхав в Олімпійське село, підтримував мене морально і налаштовував на перемогу
, - розповіла вона.

Нагадавши, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.uа двоє прикарпатців вирушили до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України

Також Знай.uа писав, що дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць