Ліза Василенко пообіцяла повернутися до життя в соціальній мережі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Ліза Василенко прославилася в Україні завдяки ролі Лоли в українському серіалі"Школа". Проте, з недавніх пір дівчина живе в Москві і підкорює інтернет-простір. Уродженка Дніпра стала популярною тіктокершею, маючи 4,6 мільйона підписників на своїй офіційній сторінці.

Також Василенко ділиться творчими планами, емоціями від особистого життя в соціальній мережі Instagram, на який підписано 1,8 мільйона осіб.

Нещодавно Українка опублікувала фотографію в цій соцмережі з дитячої каруселі з конячками. Дівчина відпочила на атракціоні з подругами. У підписі до фотографії Ліза Василенко пообіцяла повернутися до роботи після довгої перерви: дівчина не постила нових знімків протягом двох тижнів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Передплатники почали активно коментувати пост.

"Ми тебе дуже любимо🥺♥️"; "Ти красуня"; "Ти неймовірна! Сумуємо за тобою 🥺♥️"; "Я так сумую, маленька, повертайся!,- повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Ліза Василенко зі "школи" зізналася про пережиті в юності насильство і голод.

Як повідомляв Знай.uа, Лола з серіалу "Школа" розсілася в непристойній позі і дещо пообіцяла, фото.

Знай.uа писав, зірка серіалу" Школа " Трінчер заговорила про розставання -" це моя перша божевільна любов".