На початку 2000-х шанувальники латиноамериканського серіалу" Клон " вечорами сідали перед телевізорами, щоб подивитися чергову серію улюбленого серіалу.

Багатьох шанувальників "клону" цікавило, кого ж вибере головна героїня Жади - Лукаса або Саїда.

І якщо симпатії героїні однозначно були на боці Лукаса, то величезна армія шанувальників опинилася під чарами Саїда. Образ героя втілив харизматичний актор Далтон Віг.

І ось через 20 років 57-річний актор як і раніше має величезну армію прихильниць по всьому світу. Але з віком Далтон Віг обрізав свою шикарну шевелюру і відростив бороду.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Я його навіть не впізнала", " Красиво старіє", " Саїд ❤❤❤❤❤", " він класний!", "Дуже цікавий чоловік!", "Тепер може зніматися в серіалі клон Сід Абдулом)", "на джима Керрі схожий", " постарів...", "Час не щадить", - писали під публікацією актора в соцмережі Instagram шанувальник.

Нагадаємо, раніше Зірка серіалу "Клон" заворожила вибуховою фігурою після трьох пологів. Джованна Антонеллі постала в купальнику з приголомшливою фігурою

Як повідомляє портал «Знай.иа» 44-річна Жади з серіалу "Клон" заткнула за пояс двадцятирічок. На знімках Джованна з'явилася в кокетливому рожевому платті цікавого фасону, яке підкреслило витончену фігурку і оголило плечі.

Також «Знай.иа " писав, що Зірки серіалу "Клон" змінилися до невпізнання - за ними стежив весь світ. Як змінилися зірки латиноамериканського серіалу "Клон" за минулі роки.