Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів для порівняння, повернувшись з сонячної Чорногорії назад до Києва.

Так, артистка показала, як ще вчора починався її день серед блакитної води і мальовничої природи, тримаючи в руках дерев'яний кораблик з фруктами і демонструючи фігуру в бікіні персикового кольору з принтом.

Сьогодні зірка вже була в білосніжному вбранні і міні-топі на балконі власної квартири, а в руках замість фруктів тримала хліб, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі. Леся дивувалася від того, який сильний перепад настрою може бути на відпочинку і після нього.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Як може бути такий сильний перепад…

Привіт Київ🦭"

instagram.com/lesia_nikituk/

Фолловери почали коментувати: "Так буває: вчора устриці, просеко, а сьогодні хліб розтягуєш до получки🤣", " Леся, обожнюю ваш гумор😍", " Леся, вигадлива😍 😍 😍", "Тримайся! Вода і хліб - це непросто😂", " красуня😍 😍 😍", " Леся ви дуже гарна жінка . Здоров'я вам ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "гаряча Кукурудза, пахлава, виноград і Леся😍", " яка гарна !!!❣️".