Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість повернувся зі спекотної Греції, де відпочивав з дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном, проте не довго засідівся в Києві, відправившись в рідні краї.

Так, артист виставив зворушливе селфі з татом Миколою Петровичем і мамою Любов'ю Миколаївною, приїхавши погостювати до найближчих людей в рідний дім в Запорізькій області.

Шоумен позував серед квітучого саду, жартівливо зізнавшись, що заїхав до батьків по дорозі на роботу, зробивши невеликий "гак" в 400 кілометрів. Влад дав мамі і татові установку не хворіти, адже зовсім скоро сім'я відправиться на море.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Заїхав до рідненьких по дорозі на роботу. Ну як по дорозі, + 400км - дрібниця, значить по дорозі😍

Дав установку не хворіти. Скоро ж на море!..🤗

Мам, тат, люблю!..😘"

Фолловери не пройшли повз: "Влад, поважаю Вас, так сильно любити батьків може тільки правильно вихований син🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Ваш син копія вашого тата", " за любов до батьків Вам окремий респект👍 👍 👍", " молодець Так тримати вони найважливіші у нас на світі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".