Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Знаменитість виставила зворушливі спільні фото з їх з чоловіком Владом Топаловим 3-річним сином Мішею, позуючи на гамаку в Греції і примірявши довге ніжно-рожеве плаття з розрізом до стегна.

Так, артистка вирішила розповісти, як виховує малюка - через те, що зірка багато подорожує, працює в інших містах і країнах, мама і син не бачаться так часто, як їм хотілося б. Майкл завжди плакав, коли розлучався з Регіною, поки ведуча не придумала захоплюючий спосіб відвернути увагу найріднішого хлопчика.

Тепер Тодоренко повідомляє дитині, що летить рятувати світ - річки, лаванду і навіть картоплю від колорадських жуків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"...І тут зовсім недавно я знайшла відмінний спосіб, як розлучатися без сліз, - син сам повинен захотіти, щоб мама поїхала.

Тут на допомогу прийшла ручна Лялька у вигляді доктора, який надсилає мені на телефон відео з проханням про допомогу в черговому місті: іноді потрібно врятувати лаванду, яка засихає, часом річку, що забруднилася, а ще картоплю, на яку напав колорадський жук 🪲.

Я показую ці короткі відео Майклу, він охоче каже: "Мамо, швидше лети рятувати планету."🥲А на роботі я роблю йому відео-звіт зі своїх відряджень про виконану роботу.

Син задоволений, мама - ніби героїня якогось мультика, яка робить світ кращим. Діти дуже надихають на вдосконалення.

Кожна мама хоче бути героєм для свого чада)

сподіваюся, і у мене вийде"

instagram.com/reginatodorenko/

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася