Популярний український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна», а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Зовсім недавно блогер став батьком втретє, його дружина Юла народила йому сина Ніла 20 липня, о 13:13, з вагою 4060 кг і зростом 55. Молоді батьки раді появі малюка і активно розміщують пости на тему розвитку і самопочуття сина.

Цього разу Анатолій опублікував гумористичну серію знімків в Insta Stories. У кадрі телеведучому медпрацівник робить вакцинацію від китайського вірусу. З кожним опублікованим знімком Анатолій змінюється до невпізнання, іронічно демонструючи "побочки" чудодійної вакцини. На першому фото він постав у звичному всім образі, з кумедною посмішкою на обличчі, на другому чоловік різко облисів, на третьому став володарем шикарної бороди, а на четвертому і зовсім "перетворився" в симпатичну дівчину.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч не змовчав після поцілунку Melovin з хлопцем на Atlas Weekend: "Вони борються"