26 липня 2021 року, в одному з одеських парків був знайдений повішеним заступник начальника патрульної поліції Ізмаїла.

Представники правоохоронних органів розглядають версію вбивства, так як Іван Митькін помер зі зв'язаними руками. Відомо, що незадовго до смерті заступник начальника патрульної поліції позичав у знайомих українців грошові кошти з метою подальшої закупівлі та вигідного перепродажу врожаю зернових.

поліція, фото: Інформатор
поліція, фото: Інформатор

Тоді ж він обіцяв кредиторам хороший заробіток, але минулого тижня вирішив обікрасти квартиру, яку винаймав з колегами по роботі. З квартири були викрадені документи на автомобіль Mercedes-Benz W140, 2 тисячі гривень і пристрій для відстрілу гумових куль.

У ввечері п'ятниці, 23 липня 2021 року, Іван Митькін відправився до сім'ї в Одесу, проте вже наступного дня перестав виходити на зв'язок, так як його викрили.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Іван Митькин, фото: Telegram
Іван Митькин, фото: Telegram

В цей же момент чоловік видаляється з усіх робочих груп. А в неділю його знаходять повішеним. У правоохоронця залишилися двоє діточок. Молодшенькому всього два місяці.

Сума боргу у знайомих склала 300 тисяч доларів — це понад вісім мільйонів гривень.

У пресслужбі ГУНП заявляють, за попередніми даними, що на тілі померлого відсутні сліди насильницької смерті. Однак остаточну причину смерті поліцейського Івана Митькіна визначатиме судово-медична експертиза.

Іван Митькин, фото: Telegram
Іван Митькин, фото: Telegram

Нагадаємо, в Харкові запрацювала перша камера фіксації порушень ПДР: "500 гривень за кожне"

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янин викликав копів через відмову дружини виконувати подружній обов'язок: "Направте дві високі Поліни"

Знай.ua писав, палкий коханець міцно застряг у своєї колишньої: ледве дихав і втрачав свідомість