Уже завтра, 27 липня 2021 року, на території України розпочнеться реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Вона триватиме до 5 серпня.

На сайті МОН оприлюднили пояснення стосовно проходження спеціально організованої сесії ЄВІ.

Зареєструвати кожного абітурієнта зможе тільки приймальна комісія закладу вищої освіти, де абітурієнт планує проходити конкурсний відбір.

До речі, на сайті Українського центру існує інформаційна сторінка – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Зайти на неї виз можете тільки скориставшись номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, який зазначено там.

Вступника вважають зареєстрованим лише після того, як він отримає екзаменаційний лист та сплатить за участь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варіантів сплати є декілька. Вартість участі - 540 грн. Заплатити варто протягом трьох днів після здійснення реєстрації.

Тестування проходитиме 11 вересня 2021 року. Місця для проведення тестувань створять у кожному обласному центрі (крім та Луганська), а також у Сєвєродонецьку та Слов’янську.

Матеріали тестувань, які відбувалися минулого року, можна переглянути тут .

До речі, проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачили.

Нагадаємо, Маленьким львів’янам вимірятимуть інтелект за гроші батьків - "По тисячі гривень"

Також Знайй.uа писав Юрист пояснив, як визнати дитину, якщо вона народжена не в шлюбі

Як раніше повідомляв Знай.uа ЗНО з математики провалили більшість школярів: експерти назвали причини низьких балів на тестах