Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

В середині липня виконавиця ділилася з фанатами новиною, що вже цієї осені відбудеться грандіозна прем'єра, яку так довго чекали. А потім заявляла про перенесення концерту в Сочі на нову дату, паралельно продовжуючи демонструвати вишукану фігуру з пишними формами.

Ані Лорак, скріншот з відео
Ані Лорак, скріншот з відео

А тепер Ані Лорак знову полетіла на відпочинок. І оселилася в п'ятизірковому готелі Sirene Luxury Hotel Bodrum в Туреччині, опинившись в купальнику, в басейні.

"Зігріваємося променями сонця!☀️Налаштовуємося на позитив!❤️ Дякую @sireneluxuryhotelbodrum за гостинність!🙌", - пише співачка в публікації.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

"Яка красуня😍просто Діва🔥❤️", "Дуже гаряче🔥гарного Вам відпочинку, любимо❤", "Нереальна красива😍 який загар🤤", "Новий альбом вийде у вересні або в жовтні? Ми з нетерпінням чекаємо!❤ ️", "Кароліна Мирославівна, а що за пожежу ви тут влаштували?😍 Вимагаємо більше фотографій з відпочинку, будемо зігріватися променями сонця разом з вами❤️🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак засвітила майбутнього "зятя": "Наш красунчик"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак показала, якою щасливою стала без Мурата: "Маленьке життя"

Знай.ua писав, у Ані Лорак зірвалися всі плани перед концертом в Україні: "З нетерпінням рахувала дні"