Українець показав, як у кафе Кременчука бігають таргани. Про це повідомляє телеграм-портал х * вий Кременчук.

У період жорсткого карантину доставка з ресторанів була майже єдиним способом скрасити сумні будні самоізоляції.

Після того як обмеження були зняті, деякі наші співвітчизники ламанулися в ресторани. Однак багато хто з наших закладів не готові приймати відвідувачів, в першу чергу за санітарними нормами.

Таргани у закладі, скріншот із відео
Таргани у закладі, скріншот із відео

Зокрема відеозапис з подією в кафе Кулиничі в місті Кременчук Полтавської області записали свідки події. На записі видно, як непрохані гості бігають поруч з хлібобулочними виробами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Кулиничах на козацькій можна знімати 2 частину фільму» Квартирка Джо"🪳, - повідомляють вони.

Українці просто обурені тим, що сталося

подумаєш, рудий тарган-Розповсюджувач звичайної діареї"; " поліція нічого не відкриває і нічого не закриває. Правопорушень там немає. Антисанітарія - не входить до переліку того, з чим бореться поліція"; "а при такому видосі, хіба можна нормальною мовою розмовляти. Ті хто сьогодні там їв, вже прор*галися. Так, друже перше слово цього пабліка теж прочитай, тоді і Адміну люлей надавати треба
, - повідомляють вони.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.