Анастасія Приходько вирішила відповісти на питання шанувальників і розповісти про те, як ставиться до роману з одруженим чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько на даний момент не виступає і сидить вдома. Причина-зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

У своїх соцмережах вона іноді коментує різні новини в світі шоу-бізнесу, а іноді розповідає про подробиці особистого життя.

26 липня жінка вирішила відповісти на запитання підписників. В сторіз свого Instagram вона запропонувала поставити запитання, на яке вона відповість позитивно чи негативно. Українці вирішили дізнатися, як вона ставиться до роману з одруженим.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На це питання вона відповіла "Ні". Також у Анастасії Приходько запитали, чи могла вона усиновити або удочерити дитину. На це молода мама відповіла позитивно.

Також співачка зізналася в тому, що їй зраджували.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину