Школярі. Фото: Фокус.
Школярі. Фото: Фокус.
Школярі. Фото: Фокус.

Оцінки школярів триматимуть у секреті: у МОН підготували ноу-хау

Міністерство освіти і науки оприлюднило оновлені рекомендації оцінювання школярів початкових класів. Наприклад, запропоновано, що замість письмової звичної оцінки, використовуватимуть усну - вербальну. Мовляв, усною оцінкою також можна визначити, який рівень знань має учень.

заробітчани, скріншот з відео
заробітчани, скріншот з відео

Українець потрапив у трудове рабство замість заробітків: відібрали паспорт і змусили працювати по 15 годин

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реальну історію з життя заробітчанина розповіли на сторінці Міністерства соціальної політики України у Facebook. Звернувшись до агентства-посередника, українець обрав варіант працевлаштування в одній з європейських країн. Зарплата його влаштовувала - близько 2000 євро на місяць. Водночас обіцяли зручні умови життя.

Оплата комуналки, кадр з відео
Оплата комуналки, кадр з відео

Українцям почали нараховувати "штраф" за борги по комуналці

З червня 2021 року українцям почали приходити платіжки з новими нарахуваннями, якщо до цього моменту у них були борги за комунальні послуги. Експерти заявляють, що інфляційна складова боргу, а також 3% річних повністю незаконні. І таким чином, наприклад, у Києві, з "Київтеплоенерго" спробували обійти заборону на штрафи через несвоєчасну оплату, яку було введено ще минулого року до кінця карантину.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт

Настя розмістила пост з новиною про те, що вона створила нову благодійну кампанію у відомому фонді, на підтримку і допомогу дітям. Артистка закликала своїх глядачів взяти участь у добрій справі і похвалила вже тих хто створив подібні проєкти. Користувачі мережі захопилися благородними діями Насті, але були і ті, хто натякав на власних дітей артистки, не соромлячись у висловлюваннях.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Злата Огнєвіч зробила зізнання до початку шоу "Холостячка"

Співачка зізналася, що їй подобаються чоловіки, сповнені спраги до життя, які люблять подорожувати і вести активний спосіб життя. Також, вона дуже цінує в обранцеві наявність інтелекту і почуття гумору. Героїня повідомила, що самозакоханість чоловіка буде великим недоліком, який вона не зможе прийняти.