Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна часто радує свою 1,5-мільйонну аудиторію в соціальній мережі Instagram яскравими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить пікантних кадрів, рекламуючи бренд спідньої білизни. Так, артистка приміряла відразу кілька комплектів - чорний з прозорими вставками і бежевого кольору, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

42-річна зірка похвалилася бронзовою засмагою і стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами, ніжно посміхаючись на камеру.

Маша розповіла і про те, які незручності часто приносять бюстгальтери: борозни від лямок на плечах, свербіж на грудях, жорсткі кісточки від чашок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я все знаю, про борозни від лямок бюстгальтера на плечах…

Про те, як чашка DD йде тільки в обхваті 95 і не менше…

Знаю, як свербить шкіра на грудях від синтетики... і як впиваються в залози кісточки від чашок…

Знаю не з чуток!..."

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Єфросиніну компліментами: "Маша, ну яка краса! 😍 ", "Ну Машшш🔥 Ну Машшшшш... ну МааааАщ"," шикарна)))))🔥🔥🔥", "чудова🔥 🔥 🔥", " Ваууу🔥"," вогонь🔥 🔥 🔥","красива🔥".

Нагадаємо, Маша Єфросиніна в купальнику станцювала для головного чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе