Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість виставила архівний знімок, зроблений на відпочинку в Шарм-еш-Шейху, Єгипет. Так, артистка позувала серед зеленої галявини, засмагаючи під спекотним сонечком, поки вдалині виднілася блакитна вода.

Зірка приміряла чорне монокіні з бежевими вставками і глибоким декольте, доповнивши пляжний образ макіяжем з акцентом на очах.

Виконавиця покрасувалася фігурою, а також поцікавилася у аудиторії, які три речі ті б взяли з собою, якби раптово поїхали на море.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Якби ви їхали на море, а у валізу могли б взяти 3 речі.

Щоб ви взяли?"

Фолловери не пройшли повз і почали відповідати: "Паспорт, фата, купальник😂", "якщо б мені сказали" сідай, поїхали на море", я б поїхала цю секунду і без валізи)))", " банківську картку! 😉 Паспорт! Тест!а там все буде👌", " Наташа, це фото неземне!))) ", "Паспорт, телефон і зарядку, все інше можна купити".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".