Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила архівне відео з фотосесії в заміському будинку під Києвом, де проживає з чоловіком і трьома дітьми.

Так, артистка приміряла білосніжне бікіні з прозорими вставками, позуючи в басейні з вологим зібраним назад волоссям. Зірка продемонструвала фігуру після третіх пологів і зізналася, що їй подобається це літо.

Також виконавиця поцікавилася у шанувальників, хто з них вже встиг побувати у відпустці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"А мені подобається це літо💦

Хтось вже був у відпустці?

Як відпочили, де були?"

Варто відзначити, що раніше Анастасія виставляла кумедний ролик з басейну. Тоді співачка приміряла монокіні чорного кольору з глибоким декольте і широкі окуляри, позуючи на камеру. Коли ж діти Приходько повідомили, що хочуть їсти, артистка вирушила на кухню все в тому ж купальнику.

"Як воно часто буває, коли ти артистка, але, діти хочуть їсти😅

Яку мене вам звичніше бачити на 1 або 2 відео?"