Відома українська телеведуча, зірка Нового каналу і програми "Аферисти в сітях", наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вирішила знову порадувати своїх шанувальників яскравим моментом з життя. А якщо бути точніше, то просто з ліфта.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікації Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікації Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Так просто ліфтолук. Так би мовити, труснемо минулими трендами", - коротко підписала публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

На свіжій фотографії можна помітити, що Олена-Крістіна Лебідь дістала смартфон, щоб зробити селфі в дзеркалі. Все це відбувалося в ліфті, і за словами самої телеведучої, вона вирішила "трухнути минулими трендами".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Віддані шанувальники, після того, як поставили тисячі лайків, почали активно закидати телеведучу компліментами.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в одному з ефірів "Аферистів" ведуча провела досить незабутній вечір в дуже дивній компанії якогось Султана Сулеймана. Чоловік хотів показати їй свій палац, але виглядав при цьому неохайно, намагаючись знайти цьому якесь пояснення.

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь злетіла над землею: "Ширяє від щастя".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь пообіцяла здати Розенка інопланетянам: "У банку від Ілона Маска".

Знай.uа писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь влаштувала українцям тест на дальтонізм, показавши себе: "Де тут зелений?".