Відома українська телеведуча, зірка Нового каналу і програми "Аферисти в сітях", наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вирішила знову порадувати своїх шанувальників яскравим моментом з життя. А якщо бути точніше, то просто з ліфта.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікації Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікації Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Так просто ліфтолук. Так би мовити, труснемо минулими трендами", - коротко підписала публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

На свіжій фотографії можна помітити, що Олена-Крістіна Лебідь дістала смартфон, щоб зробити селфі в дзеркалі. Все це відбувалося в ліфті, і за словами самої телеведучої, вона вирішила "трухнути минулими трендами".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Віддані шанувальники, після того, як поставили тисячі лайків, почали активно закидати телеведучу компліментами.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в одному з ефірів "Аферистів" ведуча провела досить незабутній вечір в дуже дивній компанії якогось Султана Сулеймана. Чоловік хотів показати їй свій палац, але виглядав при цьому неохайно, намагаючись знайти цьому якесь пояснення.

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь злетіла над землею: "Ширяє від щастя".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь пообіцяла здати Розенка інопланетянам: "У банку від Ілона Маска".

Знай.uа писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь влаштувала українцям тест на дальтонізм, показавши себе: "Де тут зелений?".