Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, позуючи в міні-бікіні яскраво-оранжевого кольору на території їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку.

Так, артистка насолоджувалася спекотним сонячним днем, розпустивши довге русяве волосся, танцюючи на галявині і демонструючи струнку фігуру.

Зірка вирішила зробити численним фанатам сюрприз і розіграти квитки на її концерт 31 липня, який пройде на сцені посеред Дніпра в одному із закладів Києва.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ви коли-небудь були на концерті посеред Дніпра? 😱

Ось і я ні!

Але вже 31 липня о 20.00 виступлю на унікальній літній сцені"

Варто відзначити, що раніше танцями в бікіні Надя також підкорила соціальну мережу TikTok, де у співачки вже більше трьох мільйонів фоловерів. Дорофєєва рухалася під забавну музику, примірявши бікіні ніжно-рожевого кольору і білу сорочку, зібравши наверх волосся в недбалий пучок і доповнивши образ вузькими сонцезахисними окулярами.

@nadyadorofeeva

Поп ит сквиш . Produced by Tanu 😂❤️

♬ Симпл димпл поп ит сквиш - M&A & Бэтси

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.