16-річна дочка Олі Полякової Маша опублікувала в Instagram відео з дебютного виступу своєї групи "Шви". У мережі відразу ж розкритикували дівчину за матюки в піснях.

Після цього Instagram Оля Полякова стала на бік своєї дочки і зазначила, що пишається, що її Маша така енергійна і запальна. І незважаючи на весь хейт, вона залишається собою.

Скріншот поста Олі Полякової
Скріншот поста Олі Полякової

"Маруся! Ти крута! Ти така трушна, запальничка, бунтарка! Ти енергійніша, голосистіша і відкритіша за мене в твоєму віці (мені довелося багато років витратити на те, щоб прийняти себе і відкритися), а ти відразу така. Не слухай нікого, йди вперед, з досвідом прийде майстерність!!! А поки вчися і не зупиняйся моя пташка!"—- написала Оля Полякова.

Але на цьому історія з піснями дочки Олі Полякової не закінчилася. Співачка вирішила записати ще й відео зі своєю дочкою. У ньому юна артистка розповіла, що виступає проти ейджизму і сексизму.

Скріншот поста Олі Полякової
Скріншот поста Олі Полякової

"Мені багато написали: "Чому дівчинка і матюкається?". А чому хлопчикам можна матюкається? У них більше свободи або щось ще таке? Якийсь забобон, що дівчина не повинна матюкатися. Ви мені все пишете:"Рано, рано тобі таке виставляти". А в 50 років мені буде вже не рано? У 18 років теж - "Ти ж уже доросла". Виходить, що немає просто правильного часу і віку, щоб просто бути собою", — розповіла Маша Полякова.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадавши, Оля Полякова виправдалася за лайливі пісні 16-річної дочки Маші: "казочки для діток"

Також Знай.uа писав Маша Полякова стала солісткою рок-групи і запалила на концерті: вся в маму

Як раніше повідомляв Знай.uа молодша дочка Олі Полякової виживала у воді і лісі, від історій холоне кров