17-річну жительку Індії Неху Пасван забили до смерті родичі, яким не подобалося, що вона носить джинси. Це сталося минулого тижня.

Мама дівчини, Шакунтала Пасван, розповіла BBC, що дід та дядько її доньки били її палицями через суперечку щодо її зовнішнього вигляду. Варто зазначити, що цей інцидент трапився у селищі Савреджи Харг, що у районі Деорія.

"Коли бабуся і дідусь стали заперечувати проти джинсів, Неха сказала, що джинси створені для того, щоб їх носити. І сказала, що вона носитиме їх", - розповідає мама дівчини.

Шакунтала Пасван, мама померлої (праворуч)
Шакунтала Пасван, мама померлої (праворуч)

Згодом суперечка між 17-річною дівчинкою поступово загостювалася і родичі почали жорстоко бити її. Жінка каже, що в якийсь момент Неха знепритомніла і родичі викликали авторікшу, аби доставити дівчину до лікарні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Вони не дозволили мені супроводжувати її, тому я попросила інших своїх родичів, щоб вони пішли шукати Неху в районну лікарню. Але знайти її їм не вдалося", - каже мама дівчини.

Наступного ранку їй розповіли, що тіло її доньки висить на мосту через річку Гандак. Коли вона відправилась на місце перевірити це, то зрозуміла, що це дійсно її донька.

Після цього місцева поліція відкрила справу за звинуваченнями про вбивство та знищення речових доказів. У справі фігурують одразу десятеро людей, серед яких бабуся та дідусь Нехи, її дядько, тітка, двоюрідні брати та сестри, а також водій автівки. Четверо людей (бабуся, дідусь, дядько Нехи і водій) наразі арештовані, їх допитують правоохоронці.

Мама померлої каже, що родичі часто критикували Неху за те, що вона не носить традиційний індійський одяг. Дівчина любила носити сучасне вбрання, тому часто наривалася на осуд родичів.

Нагадаємо, раніше "муніципальна варта", що б'є журналістів у Дніпрі підпорядковується меру Філатову — ЗМІ.

Як повідомляє портал "Знай" у Харкові жорстоко побили головреда відомого видання:"цеглою по голові".

Також "Знай" писав, що львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера: підстерегли біля будинку