Ольга Полякова показала оригінальне страв: локшину з черепашками. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік.

27 липня вона опублікувала відео у своєму сторіз, на якому показала страву - локшина з черепашками. Вся справа в тому, що до Ольги Полякової приїхала Ніка Білоцерківська. Дівчина повідомила, що Ольга Полякова приготувала цю їжу до її приїзду. На відеозаписі сама Ольга Полякова єхидно посміюється.

"Дурила моя улюблена", - повідомляє Білоцерківська на відео.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також вона показала, що привезла сама в якості гостинця: солодощі з кондитерської.

"А це ще я привезла, це з кращої-кращої кондитерської Капрі. Подивіться які наркотичні речі", - сказала Білоцерківська.

Відзначимо, що сама Ольга Полякова дуже любить готувати. Зокрема, днями вона приїхала на Лазурний берег Франції зі своєю дочкою Машею і вже "припрягла" її чистити картоплю. Сама вона запланувала приготувати український борщ.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину