Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 380 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирушила зі старшою донькою, 16-річною Машею на південь Франції в гості до подруги, власниці кулінаркою школи Вероніки Білоцерківської.

Зірка показала, як засмагає на розкішній терасі з видом на блакитну воду, скелі і квітучі рослини. Виконавиця приміряла міні-бікіні яскраво-жовтого кольору з принтом, доповнивши "пляжний" образ сонцезахисними окулярами і зібравши назад довге світле волосся.

Ольга вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, а також продемонструвала довгі стрункі ноги, пишні груди і фігуру, над якою наполегливо працює. Варто відзначити, що Полякова активно тренується кілька разів на тиждень, а також дотримується правильного харчування.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@polyakova_olya

#fyp #fyr #rn #on #рек

♬ Stromae Alors on Danse - ᴍᴇɢᴜᴍɪ & ᴋʏᴏ 🦋

У Сторіс співачка показала, який сюрприз приготувала своїй подрузі - у Франції вона зварила український борщ, привезла з собою сало і домашню ковбасу.

instagram.com/belonika/

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора