Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраві архівні кадри з подорожі в Чорногорію. Так, артистка позувала на широкому балконі зі скляними перегородками, примірявши стильне вбрання.

Зірка з'явилася перед камерами в напівпрозорому брючному костюмі білого кольору, доповнивши літній образ вузькими сонцезахисними окулярами і козирком, а також намистом з намистинами-перлинами.

Леся продемонструвала струнку фігуру, в тому числі довгі ноги, а також жартівливо зазначила, що мріє про дружбу зі світською левицею Кім Кардашьян і її тусовкою. Нікітюк зізналася, що як і зірка реаліті-шоу любить хінкалі і облягаючі латексні вбрання.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На фото супер розумна і красива дівчина….

Чого я ще не в тусовке Кім Кардашьян, я не поняла!

Я теж люблю хінкалі і латекс…"

Фолловери не пройшли повз: "То хай Кардашьян мріє потрапити до туси Лесі Нікітюк😂 Дуже гарнаа!!!😍", "ЛЕСЮНЯ ТИ ЯК ВСIГДА РАКЕТА", "👍👍👍Супер", "Вам ще потрібно до тусовки Кім набрати 10 кг😄", "Оце ноги🔥🔥🔥🔥🔥".