На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дружини популярного українського актора, зірки серіалу" кріпосна " Тараса Цимбалюка, Тіни Цимбалюк, з'явилася нова публікація.

На фото – Тіна з величезним букетом ніжно-рожевих півоній в руках. При цьому оголені груди красуні прикривають тільки квіти-ніякого одягу на її тілі не видно. Залишається тільки здогадуватися, чи одягнена вона взагалі на цьому знімку.

Тіна Цимбалюк, фото: Instagram
Тіна Цимбалюк, фото: Instagram

"Кращі друзі дівчат", - підписала вона вражаючий знімок. У коментарях вона додала, що» подарувала красу " їй популярна українська співачка Світлана Лобода.

"lobodaofficial подарувала мені красу, спасибі ще раз!",- зазначає Тіна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А як же діаманти?", - запитують у дівчини шанувальники.

"Це безперечно, але одне іншому не заважає", - відповіла вона.

"Красива, як ці півонії! Один з видів прекрасного, як і ти!", "Так ніжно, принадність", "Просто чудово!", "Сама ніжність!", - захоплюються красунею коментатори.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "натягнув військову форму, щоб захищати" важливих "українців:" вибухи, стрілянина...".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Цимбалюк з "кріпосної" здивував шанувальників незвичайним чином: "схожий на Хемінгуея".

Знай.uа писав, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "занурився у спогади про найрідніших:" низький уклін!".