Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька яскравих кадрів, відправившись в подорож по Ісландії з 12-річним сином Веніаміном. Так, артистка зробила зворушливе селфі з найріднішим хлопчиком, позуючи в літаку і зізнавшись, що "їх розсекретили".

Зірка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і в вбранні бежевого кольору, а також показала, як сильно підріс Веня за останній час.

Варто відзначити, що син виконавиці навчається у Великобританії, проте сім'я проводить разом якомога більше часу, подорожують, а іноді навіть разом беруть участь у зйомках шоу та інтерв'ю.

instagram.com/tina_karol/

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Вас розсекретили!

Так, ми в Ісландії!"

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль записала зворушливе відео-привітання для свого офіційного фан-аккаунта _fantina, якому 27 липня виповнилося 16 років. Співачка записала своє звернення на тлі жовтого маяка, примірявши червоний пуховик і шапку.