Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос в ефірі телеканалу «ATR» розповів про важливість єдності українського народу у питанні російської агресії. На думку генерал-майора, РФ прагне розірвати Україну на шматки, тому ми повинні чітко себе ідентифікувати як один народ – українці.

«Завдання нас як українців не в залежності від тих процесів, які існують поза межами країни – це об’єднання, розуміючи, що нам загрожує знищення як державі у тому обсязі території і населення, яке є», - зазначив Кривонос.

На думку генерал-майора, українці повинні об’єднатися, незважаючи на політичні вподобання, тому що наразі існує загроза знищення України як держави під натиском Росії.

«Завдання Російської Федерації – розірвати Україну на шматки та дати іншим країнам. Якщо ми будемо сильні та спроможні до опору і організовуватися, як це показав 2014 рік, то не буде бажання лізти до нас відкрито. Вони надалі будуть намагатися розхитувати ситуацію, міняти цінності, які ми вже придбали за час цієї війни», - підкреслив Кривонос.

За словами Кривоноса, завдання держави – піднімати рівень національної ідентифікації українців, тому що тільки об’єднана нація спроможна створити опор агресору.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Наскільки це спроможне зробити чинне керівництво – поки що я не впевнений, що воно спроможне. Уся їхня діяльність показує тільки хайп і рекламні акції, а самих процесів і результатів поки що немає. Якщо це буде надалі продовжуватися, зміни будуть значно сильнішими, і саме ми будемо ці зміни здійснювати всередині нашої країни», - сказав Кривонос.

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос заявив, що Росія буде нарощувати свої зазіхання та розхитувати ситуацію.

Також Знай.ua публікував думку Кривоноса: Без авіації на війні – це як без звуку та світла на концерті.