Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос в ефірі телеканалу «ATR» розповів, яка буде реакція українського суспільства на затвердження «формули Штайнмаєра». За його словами, це викличе хвилю протестів.

«Ми вже двічі бачили за час російсько-української війни як «формула Штайнмаєра» була показником підняття політичного градусу всередині нашої країни. Це було в 2015 році і восени 2019 року. Винесення цього питання для українського суспільства може стати достатньо критичним для чинної влади», - зазначив Кривонос.

На думку генерал-майора, прийняття «формули Штайнмаєра» може створити проблеми нинішній владі. За словами Кривоноса, ситуація в країні дестабілізується – можуть початися протести.

«В українському суспільстві величезний прошарок людей патріотично налаштованих і у цьому прошарку велика кількість людей, які мають досвід бойовий, досвід у підтримці ЗСУ і які значну частину свого життя віддали на захист нашої незалежності та свободи», - підкреслив Кривонос.

За словами генерал-майора, ветерани та інші патріотично налаштовані люди у разі затвердження «формули Штайнмаєра» можуть почати хвилю протестів, чим можуть скористатися як інші політичні сили, так і сама Росія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос заявив, що Росія буде нарощувати свої зазіхання та розхитувати ситуацію.

Також Знай.ua публікував думку Кривоноса: Без авіації на війні – це як без звуку та світла на концерті.