З великої і теплої Одеси, де зараз знаходяться десятки тисяч туристів і відпочиваючих з усіх регіонів України, прийшли доволі сумні новини. Йтиметься не про руйнування, які за собою спричинив удар стихії, а про інший удар - грошовий.

Справа в тому, що адміністрація місцевого супермаркету "Два шага", зі слів співробітника, не збирається віддавати повну зарплату. А посада у співробітника відповідальна - охоронець. Залишається питання, що ж чоловікові необхідно охороняти? Чужі товари і безкоштовно?

Про це стало відомо завдяки публікації в співтоваристві "Чорний список Одеса" в мережі Facebook.

Публікація спільноти "Чорний список Одеса", скріншот: Facebook
Публікація спільноти "Чорний список Одеса", скріншот: Facebook

"(Два шага), супермаркет на Успенській, 2а. Обіцяють зарплату охоронцеві 9000грн, фактично виплатили 4400, доба через дві, не хочуть оформляти офіційно. Не здумайте йти до них працювати. Ігор Берег", — описують ситуацію автори публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місцеві жителі почали активно коментувати публікацію.

"Вони всьому персоналу не доплачують, знімають ще 0,04% до фонду ризику при прийомі на роботу не говорять, ще працевлаштування неофіційно", "Ця мережа вогонь", "Це вже система у подібних роботодавців. Хоча, про що говорити, якщо в країні конституцію мають як хочуть.", "Так ще парковку влаштували на весь квартал((" , "І наша славна Держпраці впритул цю шарашкіну контору не бачить? Зате ходять інших кошмарять.", - пишуть одесити.

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Чорне море в Одесі перетворилося на "зелений борщик", і медузи тут ні при чому: "Все г**но змило".

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко потрапила в неприємну ситуацію на відпочинку під Одесою: "Закрийте рота".

Знай.uа писав, юні "зацепери" осідлали трамвай, ще й покурити встигли: "Допоможуть тільки різки".