Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив чорно-білий кадр, заінтригувавши свіжою фотосесією групи "Mozgi".

Так, артист позував разом з Позитивом і Дядею Вадею в брючних костюмах, білосніжних кросівках і з ланцюжками на шиї, а сам Олексій жартівливо зазначив, що вони виглядають, немов мафія.

Виконавці готуються до грандіозного дня народження групи, яке відбудеться 19 вересня в Києві. Зірки виступлять в одному з пляжних клубів столиці, де представлять нові треки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Sneak Pic, вчорашньої фотосесії, робота кипить в усіх напрямках, фотки пиляються, кліпи знімаються ,альбом складається, все прагне до 19 го вересня на ПБК Kyiv, там буде фінальний openair сезону 2021 ,

ДН групи та презентація новинищ!"

Фолловери не пройшли повз: "Крутяк, бачу добре готуєтеся до концерту👍", " молодці🙌", " неймовірно круті😍 💓", "удачі!", "Крутий�👏�".