Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Юна знаменитість виставила зворушливе фото з пухнастим другом - псом породи мопс на прізвисько Жорік, показавши, як проводить літо. Красуня позувала на терасі заміського будинку, примірявши купальник рожевого кольору і зібравши довге світле волосся назад.

Так, Горова-молодша вирішила трохи поностальгувати і згадати улюблені дрібниці з дитинства, які перетворилися на безцінні спогади. Наташа заговорила про страхи дитинства, нові ігри на комп'ютері, ціни на проїзд в метро і фастфуд.

"🧸Страх дитинства: натиснути на кнопку Інтернет, особливо коли тобі тільки поповнили рахунок.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

🧸 Радіти фразі "здачу можеш залишити собі".

🧸 Ти поставив встановлюватися нову гру на комп'ютер. Час від часу ставиш курсор мишки або палець на лінію завантаження, щоб перевірити як швидко вантажиться гра.

🧸 Ікпорт-challenge. Прикладати телефони один до одного, щоб передати картинку або пісню.
P.S. Хто знав що ІКПОРТ-скорочено від інфрачервоний ПОРТ 😑

🧸 Проїзд в метро коштує 50 копійок, а чізбургер в Маці по 8 грн

🧸 Задня сторона майже кожного зошита була присвячена рингтонам і іграм. Відправляєш смс з кодом і ось у тебе на телефоні встановлюється нова гра/пісня.

🧸 Вранці вмикаєш jetix / cartoon network і радієш новим серіям улюбленого мультика. Старим серіям теж радієш, просто тому що це " час дивитися муууультики!»

🧸 Встановити на дзвінок рінгтон "йомайо, мама дзвонить" 😂

🧸 Хто пам'ятає старі шоу на MTV? "Date my Mom", де головний герой вирішує з ким зустрічатися сходивши на" побачення" з мамою. Або "Room Raiders", де головний герой вибирає з ким він піде на побачення після"обшуку" в кімнатах.

🧸 Роздавати на уроці цукерки в свій день народження.

🧸 Відкривати великим пальцем телефон-розкладачку і представляти себе дорослим.

🧸 Прокинутися вранці, а під подушкою подарунок від святого Миколая.

🧸 Ти чуєш по телевізору класну пісню. Швидко вставляєш касету і натискаєш кнопку rec. А потім записуєш текст пісні і слухаєш пісню на повторі"