Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, розігравши сценку, де нібито побачила коханого і намагається "стріляти" поглядом під музику.

Так, зірка приміряла ніжно-рожеву облягаючу сукню з глибоким декольте і тонкими шлейками, стоячи на тлі цегляної стіни. Артистка доповнила образ мерехтливим чокером і "ляльковим" макіяжем з акцентом на очах, а також зачіскою "голлівудські локони".

Виконавиця покрасувалася і стрункою фігурою, в тому числі пишними грудьми.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Коли побачила його ♪ "

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися. Шанувальники почали обговорювати макіяж і зовнішність Анни, а деякі коментарі були і зовсім негативними: "Занадто багато макіяжу 😢", " можна попрофесійніше !😳 тут не вийшло не макіяж не відео 😞", " ну, ... вона старалася)", "у вас нервовий тик", "Чьо за губи😏 😏 😏", "постаріла Сєдакова", " Боже, що з обличчям. Гурченко в глибокій старості", " навіщо стільки шпаклівки ,літо ж ,спека, шкіра повинна дихати .".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.