Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість виставила пікантний архівний знімок зі своєю подругою Софі Мад, яка як і Даніель часто демонструє пишні форми.

Так, дівчина привітала Софі з днем народження 27 липня і зізналася, що це один з її улюблених спільних кадрів.

Красуні робили селфі в дзеркалі світлих апартаментів, примірявши яскраво-блакитні піжами-кугурумі і розстебнувши верхні гудзики. При цьому подружки грайливо продемонстрували на камеру груди в однакових бюстгальтерах.

instagram.com/danielleyayalaa/

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці