Популярна українська співачка Оля Полякова, яку часто називають Королева ночі, має багатомільйонну армію прихильників. До того ж зірка досить активна у своєму Instagram, тут вона ділиться з фанатами новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Цього разу Оля Полякова вирушила на відпочинок на південь Франції. Тому у розділі stories співачка вирішила похизуватися своєю ідеальною фігурою.

Оля Полякова, скрнішот stories
Оля Полякова, скрнішот stories

Оля Полякова одягла відвертий купальник у смарагдовому кольорі, який вдало підкреслює її плаский животик та довгі стрункі ніжки. Видно, що співачка провела в спортивній залі не одну годину аби домогтися такої розкішної фігури.

"Я сподіваюся, що ви готові до пляжу, так само як і я", - так Оля Полякова підписала опубліковані кадри.

Оля Полякова, скрнішот stories
Оля Полякова, скрнішот stories

Свій образ Полякова доповнила темними сонцезахисними окулярами та зачіскою у морському стилі з легкими хвилями.

Нагадаємо, Оля Полякова виправдалася за лайливі пісні 16-річної доньки Маші: "Казочки для діток".Вона не стала мовчати та порадила аудиторії послухати музику, яку зараз так люблять підлітки, поцікавитися захопленнями своїх дітей.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.uа писав Маша Полякова стала солісткою рок-групи і запалила на концерті: вся в маму

Як раніше повідомляв Знай.uа Молодша донька Олі Полякової виживала у воді і лісі, від історій холоне кров. Дев'ятирічна Аліса показала нагороди за завдання на виживання.