Популярна українська співачка Оля Полякова, яку часто називають Королева ночі, має багатомільйонну армію прихильників. До того ж зірка досить активна у своєму Instagram, тут вона ділиться з фанатами новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Цього разу Оля Полякова вирушила на відпочинок на південь Франції. Тому у розділі stories співачка вирішила похизуватися своєю ідеальною фігурою.

Оля Полякова, скрнішот stories
Оля Полякова, скрнішот stories

Оля Полякова одягла відвертий купальник у смарагдовому кольорі, який вдало підкреслює її плаский животик та довгі стрункі ніжки. Видно, що співачка провела в спортивній залі не одну годину аби домогтися такої розкішної фігури.

"Я сподіваюся, що ви готові до пляжу, так само як і я", - так Оля Полякова підписала опубліковані кадри.

Оля Полякова, скрнішот stories
Оля Полякова, скрнішот stories

Свій образ Полякова доповнила темними сонцезахисними окулярами та зачіскою у морському стилі з легкими хвилями.

Нагадаємо, Оля Полякова виправдалася за лайливі пісні 16-річної доньки Маші: "Казочки для діток".Вона не стала мовчати та порадила аудиторії послухати музику, яку зараз так люблять підлітки, поцікавитися захопленнями своїх дітей.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також Знай.uа писав Маша Полякова стала солісткою рок-групи і запалила на концерті: вся в маму

Як раніше повідомляв Знай.uа Молодша донька Олі Полякової виживала у воді і лісі, від історій холоне кров. Дев'ятирічна Аліса показала нагороди за завдання на виживання.