Відома українська співачка Аліна Гросу частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.
І цей раз не став винятком. Співачка розповіла своїм фанатам, як у Норвегії вирішили боротися з нереалістичними стандартами краси. Там з'явився новий закон, який зобов'язує блогерів підписувати відретушовані фотографії в соціальних мережах.
Тепер їм потрібно буде позначати спеціальним маркуванням пости, в яких використаний фотошоп. Це ж стосується і масок в сторіс.

Аліна Гросу, фото з instagram
Аліна Гросу, фото з instagram

Дівчина зізналася, що згодна з таким рішенням уряду Норвегії, адже багато дівчат впадають в депресію, якщо не досягають ідеалу, який їм показують в соцмережах.

" Як на мене, в цьому безумовно є сенс, так як підростаюче покоління і не тільки, надивившись постів з неправдиво «ідеальними» рисами/тілами, перестає любити і приймати себе справжнього, вірячи в ці ідеали. Всі ми - не досконалість. Тут вже я вирішила показати вам себе справжню ❤️", - зазначила Гросу.

Також співачка опублікувала фото на якому вона абсолютно без макіяжу. Дівчина позує в сукні в горошок загадково дивлячись в камеру. У цей момент її кучеряве волосся грайливо майорять на вітрі закриваючи частину її обличчя.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину