Тіна Кароль сфотографувалася зі своїм піар-агентом Павлом Фроловим. Знімок з'явився на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Також співачка є однією з найбільш популярних українських Instagram-зірок. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік. Крім цього, в цій популярній соціальній мережі безліч фан-акаунтів, які присвячені життю співачки.

Серед безлічі акаунтів є особливий, який називається _fantina. Справа в тому, що він представляє офіційний фан-клуб співачки, про який знає сама Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

29 липня на ньому була опублікована фотографія Тіни Кароль з її піар-агентом Павлом Фроловим. Співачка стоїть в довгій вечірній сукні і туфлях на високих підборах. А чоловік при цьому в строгому костюмі, схожим на той, який носить Джеймс Бонд у своїх фільмах.

вітаємо @pavelorlov з днем PR фахівця❤ Любим любимо!❤
, - підписали фотографію представники фан-клубу.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину