Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка вирушила зі своєю командою на гастролі в сонячну Туреччину, де давала концерт в одному з готелів.

Так, зірка зняла яскраве відео в номері, показавши, як готувалася до виходу на сцену. На початку ролика виконавиця позувала в затишному домашньому вбранні, що складається з футболки-оверсайз з рожевим принтом, коротких шортів і кросівок кольору фуксії, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

@nkofficial

😘😘😘

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
♬ original sound - xxtristanxo

Настя закрила ногою камеру, а після з'явилася вже в блискучому концертному вбранні чорного кольору з прозорими вставками і широким поясом, а вечірній образ доповнила мейкапом з акцентом на очах, розпустивши довге кучеряве волосся. Наприкінці відео Каменських грайливо подарувала аудиторії ніжні повітряні поцілунки.

tiktok.com/@nkofficial/

tiktok.com/@nkofficial/